Μήνυμα της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» για τη Γιορτή της Μητέρας

Τη γιορτή που είναι αφιερωμένη στο πολυτιμότερο σύμβολο του κόσμου, τη μητέρα, τιμά σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου όλος ο πλανήτης.

Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας δεν είναι παρά μία καλή αφορμή για να μας υπενθυμίζει το μεγαλείο του ανθρώπου που μας φέρνει στη ζωή και αγωνίζεται για εμάς με αυταπάρνηση και αληθινή αγάπη.

Όλες οι υπόλοιπες ημέρες του χρόνου είναι όμως δεδομένο πως πρέπει να συνδέονται με πολιτικές ενίσχυσης της μητρότητας, προστασίας και στήριξης αυτών των γυναικών.

Σε εποχές κρίσης, είτε οικονομικής είτε υγειονομικής, σαν αυτή που διανύουμε, το μεγάλο βάρος πέφτει στη μητέρα. Στην εργαζόμενη που δεν έχει πού να αφήσει το παιδί της γιατί οι δομές και τα σχολεία σταμάτησαν να λειτουργούν, στη μητέρα που έμεινε άνεργη από τη μια στιγμή στην άλλη, σε αυτή που νόσησε και στερείται το παιδί και την οικογένειά της. Στη μάνα που αποτελεί το στήριγμα της οικογένειας και της κοινωνίας, στη μητέρα που είναι πρότυπο για το παιδί της, στη μαμά που καθοδηγεί και χαϊδεύει με το βλέμμα…

Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, υποκλίνονται με σεβασμό και θαυμασμό στις μανάδες όλου του κόσμου και τις ευχαριστούν που υπάρχουν για να δίνουν ζωή. Χρόνια πολλά σε όλες!