Μήνυμα δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα το εξής μήνυμα: 

 

«Αγαπητά μας παιδιά,

Βρίσκεστε μπροστά στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της ζωής σας. Προετοιμαστήκατε εν μέσω πρωτόγνωρων και πολύ δύσκολων συνθηκών και καλείσθε να συμμετάσχετε στη διαδικασία που θα κρίνει την εισαγωγή σας στο Πανεπιστήμιο.

Η αγωνία σας είναι δικαιολογημένη, δεν θα πρέπει όμως να σας κυριεύσει και να σας οδηγήσει στο αδηφάγο και καταστροφικό άγχος. Με ψυχραιμία, γαλήνη και αυτοπεποίθηση, ακολουθήστε τον δρόμο αυτό και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είστε νικητές αυτού του τίμιου αγώνα, που δίνετε μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους να είστε πάνω από όλα γεροί και να πετύχετε ό,τι στοχεύετε. Να θυμάστε πάντα πως στα όνειρά σας δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις αλλά να βάζετε πάντα στη ζωή σας στόχους και να δουλεύετε με ήθος και αξιοπρέπεια για να τους κατακτήσετε. Και αν κάποια στιγμή δεν τα καταφέρετε, επιβάλλεται να συνεχίσετε και να κερδίσετε την ευτυχία που σας αξίζει.

Πολλές ευχές για καλά αποτελέσματα!»