Κωνσταντίνα Φράγκου: Η Αχαΐα θέλω να γυρίσει σελίδα!

Η Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με τη “Ελληνική Λύση” Κωνσταντίνα Φράγκου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που με ώθησαν να είμαι Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση» είναι η κατάσταση του νομού Αχαΐας. Δυστυχώς, τα έργα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δεν έχουν βοηθήσει το νομό μας να αναπτυχθεί. Ζούμε σ’ έναν, όπως ουκ ολίγοι αποκαλούν, ευλογημένο τόπο, ο οποίος διαθέτει βουνό και θάλασσα και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Έχει λοιπόν, από μόνος του δυναμική να αναπτυχθεί αλλά ακόμα είμαστε σε αρχικό στάδιο. Απαιτείται σοβαρή διεκδίκηση, όραμα και σχεδιασμός από τα πρόσωπα που μας εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο για να γυρίσει σελίδα η Αχαΐα. Ένα από τα σημαντικότερα έργα είναι η τουριστική αναβάθμιση. Πρέπει να επενδύσουμε στον τουρισμό μέσα από συγκεκριμένες δράσεις που θα προβάλλουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, το φυσικό μας κάλλος, τις ποικίλες δυνατότητες επίσκεψης σε πολλά διαφορετικά μέρη καθώς η Αχαΐα συνδέει πολλές περιοχές ενώ αποτελεί και πύλη εισόδου – εξόδου με τη Δύση.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονιστούν και οι μεγάλες αδυναμίες του νομού, σε σχέση με αυτά που μπορεί να προσφέρει και θα πρέπει να καλυφθούν. Ένα σημαντικό μειονέκτημα του νομού είναι οι ελλιπείς υποδομές που διαθέτει. Αυτό σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση, έχουν απομακρύνει το όραμα τουριστικής ανάπτυξης. Πρώτον, υπάρχει σημαντική έλλειψη αυτόνομων συνεδριακών κέντρων, και γενικότερα έλλειψη συνεδριακής υποδομής. Δεν νοείται, για μια περιοχή όπου διαθέτει μεγάλο πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο, να μην προσφέρει τις ανάλογες υποδομές για επιστημονικές συναντήσεις υψηλού επιπέδου. Δεύτερον, η περιοχή, επί του παρόντος, βρίσκεται σε ένα εμβρυακό στάδιο επικοινωνιών και συγκοινωνιών, σε σχέση πάντα με τις ανάγκες του επαγγελματικού τουρισμού. Τρίτον, δεν έχουμε δημιουργήσει κανένα μεγάλο project για τη διαφημιστική προβολή της Αχαΐας. Καταλήγοντας, θέλω να τονίσω ότι η βάση υπάρχει, το υλικό υπάρχει, στερούμαστε υποδομών και ανθρώπων που θα σχεδιάσουν ένα ρεαλιστικό στρατηγικό πλάνο και θα διεκδικήσουν αποτελεσματικά για την υλοποίησή του!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ : Η Κωνσταντίνα Φράγκου γεννήθηκε στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων, είναι έγγαμη και έχει ένα γιό, τον Μάριο Θεοδοσόπουλο, ο οποίος είναι καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού. Είναι επιτυχημένη ελεύθερη επαγγελματίας στην Πάτρα ενώ συμμετέχει σε αρκετές πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις της Αχαΐας.

 

Γιατί αποφάσισα να είμαι Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση

Είμαι ένα ενεργό μέλος της πολιτικής ζωής του τόπου μας και θέλοντας να βάλω ένα λιθαράκι στην ιστορία της χώρας μας αποφάσισα να συμμετέχω ως Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου. Σέβομαι τις νέες γενιές και πιστεύω ότι εάν θέλουμε να αλλάξει κατεύθυνση αυτή η χώρα πρέπει να «φύγουν» ΟΛΟΙ όσοι την κατέστρεψαν και συνεχίζουν είτε να την καταστρέφουν ή να επιθυμούν να λάβουν πάλι εξουσία! Δυστυχώς, τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει μια, δύο και τρεις φορές, έχουν αποδείξει, ότι δεν έχουν καταφέρει καμία ΑΛΛΑΓΗ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένα καθαρό κόμμα που κινείται με γνώμονα την αλήθεια και το καλό της Ελλάδας μας. Από την πλευρά μου, ως επιχειρηματίας τα τελευταία 30 χρόνια και βιώνοντας τις ανάγκες της κοινωνίας, ως μητέρα ενός νέου παιδιού που παλεύει για τα όνειρά του αλλά και ως Αχαιή που επιθυμεί ο νομός της να γυρίσει σελίδα αποφάσισα να στρατευτώ με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Το μόνο που καλώ τους φίλους μου είναι να σκεφτούν πριν πάνε στην κάλπη, αυτή τη φορά, μια ψήφος μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας. Για την Ελλάδα μας, για τα παιδιά μας! Η Λύση είναι μια και είναι Ελληνική… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ!