Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού τη Δευτέρα στο Αίγιο

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αιγιαλείας συνεργάζονται για την εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού του Δήμου Αιγιαλείας.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και από ώρα 9:30 μέχρι τη 13:00 η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού θα βρίσκεται στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων του Δήμου Αιγιαλείας, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στους κατοίκους του Δήμου να προχωρήσουν άμεσα στην εμβολιαστική διαδικασία, με το εμβόλιο κατά του νέου κορονοιού.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν και να εξυπηρετηθούν από το κινητό συνεργείο εμβολιασμού, θα μπορούν να εμβολιαστούν είτε για την α’ δόση, είτε για τη δεύτερη είτε για την αναμνηστική (γ ‘) δόση, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.  

Στόχος των δύο συνεργαζόμενων φορέων είναι να αυξηθεί το τοίχος ανοσίας των πολιτών της Αιγιαλείας,  να μειωθεί η  διασπορά της νόσου και κατ’ επέκτασιν να μειωθούν τα νοσηλευόμενα κρούσματα στις νοσηλευτικές μονάδες και οι θάνατοι εξαιτίας του covid 19.