Κινηματογράφος «Απόλλων»: Χριστούγεννα με Star Wars και όχι μόνο!

Μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», φιλοξενεί σε Α’ πρώτη παγκόσμια προβολή το StarWars: “Skywalker Η Άνοδος”!  Το σύμπαν του StarWarsεπιστρέφει, για ένα επικό ταξίδι σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία! Για τους μικρούς φίλους, έρχεται η ταινία “Playmobil” σε Α’ προβολή και η χριστουγεννιάτικη διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα!

“Skywalker Η Άνοδος”

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στη νέα ταινία STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Σκηνοθεσία:    Τζεϊ Τζεϊ Άμπραμς

Ηθοποιοί:       Κέρι Ράσελ, Όσκαρ Ισαάκ, Ντομχνόλ Γκλίσον, Μαρκ Χάμιλ, Κάρι Φίσερ.

 

«Playmobil:Η Ταινία (Μεταγλ.)»

Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

Σκηνοθεσία: Λίνο ΝτιΣάλβο

Διάρκεια: 99 λεπτά

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 19 έως Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

  • «Playmobil: Η Ταινία (Μεταγλ.)», στις 16:30
  • StarWars: Skywalker Η Άνοδος»στις 21:30

*Σάββατο 21 Δεκεμβρίου: StandUpComedyμε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στις 19:30 και StarWars: Skywalker Η Άνοδος» στις 22:00

 

«Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου

  • «Playmobil: Η Ταινία (Μεταγλ.)», στις 16:30
  • Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου “Μάρτυρας Κατηγορίας” στις 21:30, είσοδος για τα μέλη δωρεάν (εγγραφή 30 και 20 ευρώ (φοιτητές -άνεργοι)), εισιτήριο για τα μη μέλη 4 και 3 ευρώ (φοιτητές άνεργοι)

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

  • «Playmobil: Η Ταινία (Μεταγλ.)», στις 16:30
  • StarWars: “SkywalkerΗ Άνοδος» στις 18:30 και 21:30

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου  

Κλειστό