«ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»: Χρυσός και ασημένιος στα «Σαλαμίνια 2019»

Όπου κι αν συμμετέχει το Αίγιο και η Αιγιάλεια γίνονται γνωστές, αφού ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” σε όλους τους μεγάλους αγώνες σκοποβολής βρίσκεται στο βάθρο και συλλέγει μετάλλια.

Αυτή τη φορά ο σκοπευτικός όμιλος βρέθηκε στη Σαλαμίνα, στους επετειακούς αγώνες σκοποβολής Σαλαμίνια 2019.

Τον μήνα Σεπτέμβριο στην περιοχή, γίνονται εορταστικές εκδηλώσεις για τη ξακουστή ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Ο αγώνας είχε διεθνή χαρακτήρα αφού συμμετείχαν σε αυτόν συνολικά 79 σκοπευτές, Έλληνες και ξένοι.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε με 9 αθλητές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σημάδεψαν το στόχο, νίκησαν το χρόνο και έφεραν χρυσά και ασημένια μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

Στην κατηγορία Standard ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» πήρε την πρώτη θέση στο ομαδικό, με τους Γιαννακόπουλο Γεώργιο, Παπαχριστόπουλο Βασίλειο και Φράγκο Δημήτριο.

Στην ίδια κατηγορία τα κορίτσια του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» Φράγκου Μαρία και Αντωνάκη Βάγια κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, ενώ την δεύτερη θέση πήρε ο Γιαννακόπουλος Γεώργιος στους senior.

Στην κατηγορία Production Optics ο junior του συλλόγου Σταυρίδης Δαμιανός ήρθε δεύτερος και πήρε το αργυρό μετάλλιο.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Η προετοιμασία του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ δεν έχει σταματημό, καθώς το φετινό πρωτάθλημα περιέχει απαιτητικούς αγώνες. Οι προπονήσεις γίνονται στο σκοπευτήριο του συλλόγου στην Κουνινά Αιγιάλειας με τους σκοπευτές να προετοιμάζονται για να έρθουν αντιμέτωποι με δυνατά ονόματα της σκοποβολής. Οι συμμετοχές στους αγώνες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επόμενος αγώνας στο Αίγιο, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, με αγώνα σταθερού στόχου στο σκοπευτήριο του στην Κουνινα Αιγιαλειας.