Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2022  στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου

«Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!»

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος επιστρέφει! Από την Τετάρτη 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους φίλους τους, να διαβάσουν παλιές και καινούργιες ιστορίες, να εμπνευστούν, να εξερευνήσουν, να παίξουν με τη φύση, και μέσα από πρωτότυπες δράσεις να ανακαλύψουν νέες διαδρομές ανάγνωσης. 

Με κεντρικό σύνθημα «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!», η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επανέρχεται με ιδέες και θεματικές που θα μας φέρουν κοντά σε αγαπημένα μας μέρη, πρόσωπα, βιβλία αλλά και στα προσωπικά μας σημεία αναφοράς. Κεντρικός στόχος της φετινής ΚΕ είναι να μετατραπούν οι τοπικές βιβλιοθήκες σε κυψέλες δημιουργικότητας αξιοποιώντας αναγνώστες κάθε ηλικίας και το φυσικό περιβάλλον γύρω από αυτές. 

Στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ «Γεώργιος Παναγόπουλος»  η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης  και Δημιουργικότητας 2022 για τον Ιούνιο έχει ως εξής: 

«Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα! – Η Αφετηρία»

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 , ώρα 10:00 – 12:00 π.μ.

Εθελόντρια: Κυριακοπούλου Βασιλική – συνταξιούχος εκπαιδευτικός

«Φωτεινές διαδρομές»

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, ώρα 10:00 – 12:00 π.μ.

  Εθελόντρια : Κυριακοπούλου Βασιλική – συνταξιούχος εκπαιδευτικός 

  και συνεχίζουμε!!!  Ιούλιο – Αύγουστο- Σεπτέμβριο

Δηλώσεις συμμετοχής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου 

                                           Βασ.Κωνσταντίνου 76

                                           Τηλ. 26910- 23959