Καλογερόπουλος: “Η μείζων αντιπολίτευση προσπαθεί για το εύκολο: Να κάνει κακό στη πόλη”

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου δίνεται στη δημοσιότητα η παρακάτων ανακοίνωση:

“Είναι απορίας άξιο πως κάποιοι (5) σύμβουλοι της αντιπολίτευσης προσπαθούν να σταματήσουν την διαδικασία της ανακατασκευής της κεντρικής πλατείας Αιγίου. Η δημοτική αρχή έχοντας υπόψη την αδυναμία της αναδόχου εταιρίας να ολοκληρώσει το έργο, κίνησε άμεσα διαδικασία για την όσο το δυνατόν επίσπευση των εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου.

Στη συνήθη νοοτροπία μέρος της μείζονος αντιπολίτευσης κατέθεσε ένσταση ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου. Είναι φανερό ότι αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να μην γίνει το έργο για να ρίξουν το φταίξιμο στη σημερινή δημοτική αρχή. Είναι φανερό ότι θέλουν να συνεχίσουν άπραγοι να επιβιώνουν όχι δημιουργώντας αλλά εμποδίζοντας. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις τις ενστάσεις τις κάνουν οι εργολάβοι επιδιώκοντας το δικό τους όφελος.

Γι΄αυτό και μας προξενεί εντύπωση η υποβολή αιτήματος εξέτασης των διαδικασιών της νομιμότητας από μέρος της μείζονος αντιπολίτευσης, η οποία στο σύνολο της στα συλλογικά όργανα που ελήφθησαν οι αποφάσεις ψήφισε ΛΕΥΚΟ.

Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι οι 4 από τους 5 που έκαναν ένσταση εξελέγησαν από άλλη Δημοτική Ενότητα από αυτήν της πόλης του Αιγίου.

Τέλος αναφέρονται σε  κάποιες αποφάσεις από τις εκατοντάδες που δεν εγκρίθηκαν ή ακυρώθηκαν. Για μας είναι ακατανόητη αυτή η αναφορά. Είναι σαφές ότι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις ακατανόητες πράξεις τους αποσιωπώντας τις εκατοντάδες  πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής  και αποφάσεις που εγκρίθηκαν”.