Καλογερόπουλος: «Η Δημοτική μας Αρχή αρωγός σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια των τοπικών συλλόγων»

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Απανταχού Αραγοζαναίων ο Δήμαρχος Αιγιάλειας

 

Σε μία όμορφη εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη προσέλευση κόσμου, ο Σύλλογος Απανταχού Αραγοζαναίων «Ο Άγιος Γεώργιος» έκοψε το βράδυ της Τετάρτης την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο παραλιακό κατάστημα της Αβύθου «Calvo».

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, καθώς τα Αραγόζαινα (Άλσος Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας) είναι ο τόπος καταγωγής του και φυσικό είναι να έχει δεθεί όχι μόνο οικογενειακά – συγγενικά αλλά και συναισθηματικά με το σύνολο των κατοίκων της συγκεκριμένης Τοπικής Κοινότητας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος Αιγιαλείας είναι πάντα αρωγός σε κάθε αξιόλογη πολιτιστική προσπάθεια και η ενεργή δραστηριότητα που αναπτύσσει ο Σύλλογος Απανταχού Αραγοζαναίων δίνοντας ζωντάνια στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

«Με τη διαφαινόμενη ύφεση της πανδημίας Δημοτική Αρχή και Σύλλογος θα συνεργαστούμε πάνω σε πολιτιστικές (και όχι μόνο) δράσεις και πρωτοβουλίες που θα τονώσουν τη φυσιογνωμία της περιοχής», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερόπουλος, αναφερόμενος, τέλος, σε δύο θέματα, την αποκομιδή των απορριμμάτων και την κατασκευή του νέου αποχετευτικού δικτύου, τα οποία αναβαθμίζουν συνεχώς την ποιότητα ζωής των δημοτών.