Καλεσμένο στην Τέμενη το Ε.Κ.Α.ΜΕ Αιγίου

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 οι εξυπηρετούμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου συνοδευόμενοι από το Δ.Σ. και τους εκπαιδευτές τους, πέρασαν μία όμορφη μέρα στην Τέμενη ύστερα από πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Ένωση” της περιοχής. Αρχικά επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τεμένης όπου ο πατήρ Πέτρος Αθανασόπουλος μίλησε για την ιστορική σημασία του ναού λόγω των μυστικών συνελεύσεων για την έναρξη της επανάστασης που λάμβαναν χώρα εντός του.

Έπειτα πήγαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμένης για φαγητό όπου σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλή τον Πρόεδρο κο. Αλέξη Σωτηρόπουλο σέρβιρε στα παιδιά του ΕΚΑΜΕ πλούσια και πεντανόστιμα εδέσματα. Μετά το φαγητό δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική η οποία κατέληξε σε τραγούδι και πολύ χορό. Ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση για την τόσο δημιουργική μέρα που πέρασαν ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παιδιών. Φεύγοντας αντάλλαξαν ευχές για μια νέα δημιουργική και υγιή χρονιά για όλους.

Το Δ.Σ. του ΕΚΑΜΕ ευχαριστεί από καρδιάς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεμένης “Η Ένωση” για την πολυετή στήριξη στο χώρο αλλά και για την υπέροχη φιλοξενία και ξενάγηση στην περιοχή και τους εύχεται υγεία και καλές γιορτές γεμάτες αγάπη και ευημερία.