Η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα θα βραβευτεί από τον Εμπορικό σύλλογο Αιγιάλειας

Η ωραιότερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα θα βραβευτεί από τον εμπορικό σύλλογο Αιγιάλειας, ο οποίος αναφέρει ότι “ήρθε η στιγμή να  επιβραβευτούν και οι έμποροι της πόλης μας που παρά τις δύσκολες συνθήκες , διατηρούν αμείωτο  το κέφι, το χαμόγελο και  φυσικά γεμάτα τα καταστήματα τους με εμπορεύματα” και επισημαίνει:

-“Τα καταστήματα της πόλης μας δεν έχουν παρά να στολίσουν με το προσωπικό τους γούστο τις βιτρίνες τους. Μεγάλος διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας στο Αίγιο.Τα τελευταία δύο χρόνια για τους συναδέλφους μας όπως και για όλους τους συνανθρώπους μας ήταν από τα πιο δύσκολα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει συνηθίσει να κάνει δώρα και εκπτώσεις στο αγοραστικό κοινό, αυτή τη φορά θα κάνει δώρο σε έναν από τους συναδέλφους μας. Θα βραβευτεί, η πιο ευφάνταστη η πιο  όμορφα στολισμένη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Σκοπός είναι να στολίσουν όλοι οι έμποροι τα καταστήματά τους  στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους, μέσα από  το πνεύμα των Χριστουγέννων.. Οι φωτεινά στολισμένες βιτρίνες μπορούν να φέρουν τα χαμόγελα αλλά και να αλλάξουν την ψυχολογία μας.

Αυτά τα  Χριστούγεννα ας γίνουν η αφετηρία για να  γιορτάσει  το τοπικό λιανεμπόριο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα βραβεύσει τις βιτρίνες της πόλης μας , βαθμολογώντας τη φαντασία και το μεράκι. Η καλύτερη βιτρίνα θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο έκπληξη!!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα περιμένουμε να δούμε φώτα και όσο το δυνατόν πιο όμορφες και πιο γιορτινές βιτρίνες”.