Η Σ.Ε.ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Αιγιαλείας ξεκίνησε τις δράσεις της

Το Σάββατο 9 Ιουλίου  η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Αιγιαλείας είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ  και μέλος Κεντρικής Επιτροπής τον κ.Βλάχο Παναγιώτη ,τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη τον κ.Σκανδάμη Μαρίνο ,το μέλος Κ.Ε. κα Τόνια Παπαλεξάτου  ,τον γραμματέα και μέλη Ν.Ε. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

“Όλοι μαζί βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες της Αιγιαλείας. Πρώτα επισκεφθήκαμε  τη λαϊκή αγορά του Αιγίου !! Ακούσαμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τόσο των πολιτών όσο και των πλανόδιων πωλητών και των παραγωγών.Συζητήσαμε για τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ για να μετριαστούν οι επιπτώσεις της ακρίβειας στα είδη διατροφής,στα  καύσιμα και στην ενέργεια και μοιράσαμε φυλλάδια με τις προτάσεις μας.
Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με εκπρόσωπο του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου ,τον γραμματέα κ.Γιάχο Κωνσταντίνο και ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα των αγροτών και κυρίως των σταφιδοπαραγωγών.
Τέλος ,η τρίτη δράση μας ήταν η  επίσκεψή μας στην Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών.Η συνάντησή μας με τον πρόεδρο της Π.Ε.Σ.  κ.Σωτηρόπουλο Αθανάσιο και τον διευθυντή κ.Σταυρόπουλο Μιλτιάδη ήταν σημαντική,καθώς πληροφορηθήκαμε για  τα προβλήματα, για τη διαχείρηση και διάθεση του προϊόντος,του “μαύρου χρυσού ” της Αιγιαλείας ,τη σταφίδα μας !!!
Η Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής  Αιγιαλείας βρίσκεται δίπλα σε κάθε  πολίτη ώστε να αφουγκραστεί τα προβλήματά του ,να τα προβάλλει  και να δώσει λύσεις στις δύσκολες εποχές που διανύουμε!”