Η Π.Ε.Σ. εντυπωσιάζει στη διεθνή έκθεση «ANUGA 2019» στην Κολωνία

Τον εκθεσιακό χώρο της Π.Ε.Σ. επισκέφθηκε ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου
Στη διεθνή Έκθεση «Anuga 2019» στην Κολωνία, μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών στην Ευρώπη, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, συμμετέχει η Παναιγιάλεια ‘Ενωση Συνεταιρισμών (Π.Ε.Σ.), κινούμενη δυναμικά στα πλαίσια της εξωστρέφειας, κάνοντας γνωστά τα τοπικά μας προϊόντα σταφίδα και λάδι.
Η έκθεση ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον του κλάδου, καθώς οι εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100.000!
Ο «Τύπος της Αιγιάλειας» και το «aigialeia24.gr» επικοινώνησαν με το γενικό διευθυντή της Π.Ε.Σ. κ. Μίλτο Σταυρόπουλο σχετικά με τη συμμετοχή του Συνεταιρισμού στη μεγάλη αυτή έκθεση και μεταξύ άλλων ανέφερε:
– «Πράγματι, αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στην Ευρώπη και εδώ είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία με αντικείμενο το σταφιδεμπόριο. Είναι συνεχείς οι εμπορικές επαφές μας για τα προϊόντα της Αιγιαλείας με επιδίωξη το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η Π.Ε.Σ. κινείται δυναμικά δίνοντας έμφαση στην προώθηση της εξωστρέφειας με στόχο να αναδείξουμε τη μοναδική ποιότητα των τοπικών μας προϊόντων».
Στη Κολωνία σήμερα και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης 

Στην Κολωνία μεταβαίνει σήμερα Δευτέρα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, για να επισκεφθεί τη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2019».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χώρας μας, διεθνώς, επιβεβαιώνει η πολυπληθής ελληνική επιχειρηματική παρουσία στην Έκθεση με πάνω από 300 ατομικές και ομαδικές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτερες Περιφέρειες της Ελλάδας.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει έμπρακτα την προβολή των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό και την ανάδειξη της μοναδικής τους ποιότητας, προωθώντας παράλληλα την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα.

Στη διήμερη επίσκεψή του ο κ. Βορίδης θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο εθνικό περίπτερο της Έκθεσης, να γνωρίσει και να συνομιλήσει με Έλληνες εκθέτες για την πορεία των ελληνικών προϊόντων και να συζητήσει μαζί τους τα ζητήματα του κλάδου. Τον Υπουργό θα υποδεχθεί και θα συνοδεύσει στην Έκθεση η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ, Μαρία Παπακωνσταντίνου.

Στον εκθεσιακό χώρο της Π.Ε.Σ. ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης με το γενικό διευθυντή της Π.Ε.Σ. Μίλτο Σταυρόπουλο