Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» στο πλευρό των εργαζομένων, χαιρετίζει την Εργατική Πρωτομαγιά

Ημέρα μνήμης είναι η Εργατική Πρωτομαγιά, που συμβολίζει και υπενθυμίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο αύριο, πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο. Ημέρα τιμής για όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για τη διασφάλιση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους, αλλά και για όλους, όσους συνεχίζουν με τους αδιάκοπους αγώνες τους να αγωνίζονται για το αναφαίρετο δικαίωμα του ανθρώπου για εργασία, άνοδο του βιοτικού επιπέδου, βελτίωση της ποιότητας ζωής καθώς και των συνθηκών και των όρων εργασίας.

Σήμερα, η 1η Μαΐου δείχνει τον δρόμο του αγώνα αλλά και της ευθύνης, συλλογικής και ατομικής. Τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού έχουν «παγώσει» πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, πλήττοντας οικονομικά την κοινωνία.

Η υγειονομική κρίση έχει επακόλουθο μία νέα οικονομική κρίση, την ώρα που ο εφιάλτης της ανεργίας προσλαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ καταγράφεται ραγδαία αύξηση των οικονομικά εξαθλιωμένων συνανθρώπων μας. Όλα αυτά καθιστούν την εργασία και την οικονομική επιβίωση ως κεντρικά ζητήματα, στον προβληματισμό και την αναζήτηση για την παραγωγή και το σχεδιασμό της πολιτικής τόσο στην χώρα όσο και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, με πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και αγωνιστικότητας τάσσονται στο πλευρό των εργαζομένων στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τιμά τους αγώνες τους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!