Ημέρα υιοθεσίας στο Διακοπτό – “Έλα να μυριστούμε ντάρλινγκ!!”

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» διοργανώνουν μαζί με το Δήμο Αιγιάλειας  μέρα υιοθεσίας με σκοπό να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια μερικά από τα αδεσποτάκια μας. Οι υιοθεσίες το καλοκαίρι μειώνονται εξαιρετικά με αποτέλεσμα τα κουτάβια να μεγαλώνουν και να είναι πολύ δύσκολο αργότερα να βρουν σπίτι.

Γι αυτό καλούμε , όποιον θέλει να υιοθετήσει ένα σκυλάκι  να έρθει στην εκδήλωσή μας , να τα δει από  κοντά, να συζητήσουμε  και να λύσουμε απορίες !

Ακόμα όμως και εάν δεν θέλει να υιοθετήσει , μπορεί απλά να διασκεδάσει μαζί μας , οι γονείς να φέρουν τα παιδάκια τους να ζωγραφίσουν και να έχουν μια σωστή επαφή με τα σκυλάκια.

Η ημέρα υιοθεσιας και το πάρτυ μας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 23 Ιουλίου στο Loca Beach Club στην παραλία Εγκάλης στο Διακοπτό , όπουθα βρισκόμαστε εκεί από τις 4 το μεσημέρι μέχρι το βραδάκι  με πολλές πατουσίτσες, μουσική, κέφι και πολλή καλή διάθεση!

Σας περιμένουμε όλους, να μυριστούμε, να διασκεδάσουμε και που ξέρετε μπορεί η οικογένεια σας να μεγαλώσει με ένα τετράποδο πλασματάκι!