Ευχαριστούν το Δήμαρχο Αιγιάλειας για την ικανοποίηση του αιτήματός τους για πλήρη απασχόληση

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστών και Καθαριστριών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο για τον γόνιμο διάλογο και την καρποφόρα συνεργασία μας, που απέφερε την ιδανική λύση σε ένα πάγιο αίτημα των Σχολικών Καθαριστριών για αύξηση των ωρών εργασίας και πλήρη απασχόληση.

Η καλοπροαίρετη στάση, η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των Σχολείων, η σταθερή υποστήριξη που επιδείξανε στο δίκαιο αίτημά μας τόσο ο κύριος Δήμαρχος όσο και οι κυρίες Αντιδήμαρχοι Διαμάντω Καρτσωνάκη και Μαρία Σταυροπούλου δείχνει περίτρανα α) την πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής και β) πόσο ο γνήσιος και καθαρός διάλογος φέρνει πάντα λύσεις και απαντήσεις και πως όταν λειτουργεί η Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Για την έμπρακτη στήριξη που γενναιόδωρα μας προσφέρατε κύριε Δήμαρχε και μάλιστα σε μία δύσκολη εποχή καθώς και την αποφασιστική σας συμβολή στην υλοποίηση ενός σημαντικού πάγιου αιτήματος μας, προς όφελος τόσο των Σχολικών Καθαριστριών όσο και της Σχολικής Κοινότητας, ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η Διοίκηση πιστεύει ότι στο μέλλον θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε την ωφέλιμη συνεργασία.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

 

Πιερράτου Σταυρούλα

Η Γεν. Γραμματέας

 

Σπύρου Κωνσταντίνα