Εργατικό Κέντρο Αιγίου: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου σε Αίγιο και Καλάβρυτα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αιγίου στην σύσκεψη της Πέμπτης 26/09/2019, με τις Διοικήσεις των Σωματείων Μελών και τους Αντιπροσώπους του Ε.Κ.Αιγίου αποφάσισε:

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την περιοχή της Αιγιάλειας και την περιοχή των Καλαβρύτων την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, με ώρα έναρξης 00:01 π.μ. έως 24:00 ενάντια στο προς ψήφιση Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο που έρχεται να εξαφανίσει κάθε εργασιακό και συλλογικό δικαίωμα των εργαζομένων στην χώρα μας.

Απεργούμε και απαιτούμε από την κυβέρνηση την απόσυρση του δήθεν «αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου» που σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί υπέρ των εργαζομένων ισοπεδώνοντας τόσο τα εργατικά δικαιώματα όσο και τη συνδικαλιστική ελευθερία όλων μας.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες των περιοχών της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων να δηλώσουν έντονα και μαζικά την αντίθεση τους στο πολυνομοσχέδιο, απεργώντας την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και δίνοντας δυναμικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου στην πλατεία Αγίας Λαύρας στις 10 το πρωί.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ στις 10 το πρωί

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΚΑΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ