Εργατικό Κέντρο Αιγίου – Ενημερωτική εκδήλωση για την ψηφιακή κάρτα εργασίας – Δωρεάν απαντήσεις εργατολόγων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 με ώρα έναρξης 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου (Αριστείδου 4, ΤΚ 25100), Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα:

«Ψηφιακή κάρτα εργασίας για τους εργαζόμενους – Αλλαγές στην εργασιακή & ασφαλιστική νομοθεσία»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τους νομικούς συνεργάτες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων οι σημαντικότερες διατάξεις του ν. 4808/2021 «για την προστασία της εργασίας», του ν. 5053/2023 «για την ενίσχυση της εργασίας», οι πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις στο Κοινωνικοασφαλιστικό Σύστημα, προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και υπολογισμός σύνταξης.

Η Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης είναι ανοιχτή για το κοινό και αφορά τόσο εργαζόμενους όσο και ανέργους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, 8:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. οι Νομικοί του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα απαντούν δωρεάν σε εξατομικευμένα ερωτήματα που αφορούν Εργασιακά Δικαιώματα όπως συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κ.λπ. και το Κοινωνικοασφαλιστικό όπως συνταξιοδοτικό δικαίωμα, συντάξεις γήρατος, χηρείας, αναπηρίας, απασχόληση συνταξιούχων κ.λπ.

 

Για τη διευκόλυνση όλων, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου στο τηλέφωνο 2691025100 και ώρες 9:00 έως 13:00.