Επιτυχημένη η 1η συνάντηση του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Με επιτυχία οργανώθηκε η 1η συνάντηση του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας. Τέθηκαν οι προτεραιότητες του 2020, δρομολογήθηκαν δράσεις για το επόμενο τρίμηνο, με πρώτη την διοργάνωση ημερίδας με θέμα την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, τις start up επιχειρήσεις.

Η Γενική Συντονίστρια του Μητρώου για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας κα Μαρία Καλπουζάνη δήλωσε:
« Χαίρομαι που ξεκινήσαμε δυναμικά την πρώτη συνάντηση μας, αποδεικνύοντας τον ζήλο και τη διάθεση που υπάρχει στα στελέχη μας για την παραγωγή εφαρμόσιμης πολιτικής που θα διευκολύνει την καθημερινότητα του πολίτη. Το στοίχημα του Πρωθυπουργού για το μητρώο στελεχών της παράταξης πέτυχε, και συνεχίζουμε την δραστηριοποίηση μας στο νομό Αχαίας, δίνοντας έμφαση στα τοπικά θέματα, προβάλλοντας λύσεις και θέσεις μέσα απο το κυβερνητικό πρόγραμμα και έργο».
Παρών στη συνάντηση και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας κ. Ανδρέας Μαζαράκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ απ την Αιγιαλεια εκπροσωπούν οι Κοσσαρας Χρηστος Μηχανικός Πληροφορικής (πρώην μέλος της κεντρικής Γραμματείας της Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ), Βασίλης Γ. Χριστοπουλος Αντιδήμαρχος και η Θεώνη Σταθόπουλου Πολιτικός Μηχανικός (πρώην περιφερειακή σύμβουλος).