Επιτυχημένη η εκδρομή στο Σχίνο Λουτρακίου από το Σύλλογο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας

Την Κυριακή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή στον Σχίνο Λουτρακίου στο Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και η Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου.

Με σύμμαχο τον καιρό και το κέφι των διοργανωτών, η ηλιόλουστη ανοιξιάτικη Κυριακή και συνάμα γιορτή της μητέρας, προσέφερε μοναδικές στιγμές ψυχικής ανάτασης και συγκίνησης στους συμμετέχοντες οι οποίοι έτυχαν, κατά παράδοση πλέον, του σχετικού «τραταρίσματος» των ανθρώπων του Συλλόγου.

Σχετικά νωρίς ο πρωί οι εκδρομείς επισκέφτηκαν την Ιερά μονή Αγ. Γερασίμου στο Λουτράκι, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούσαν να εκκλησιαστούν. Στη συνέχεια, μετά από μια σύντομη σχετικά διαδρομή, έφτασαν σε μια καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων, ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και θαυμασμού και ξεναγήθηκαν απολαμβάνοντας τον μεγαλύτερο κήπο με τριαντάφυλλα των Βαλκανίων, έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης με τις 700 περίπου διαφορετικές ποικιλίες τριαντάφυλλων. Κατά το μεσημέρι μέσα σε αυτό το μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς, στο χώρο του ροδόκηπου, οι εκδρομείς γευμάτισαν και επιδόθηκαν σε πικ νικ.

Ο Σύλλογος για άλλη μια φορά θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως τους εθελοντές του που εργάστηκαν για την επιτυχή υλοποίηση αυτής της Κυριακάτικης απόδρασης και ευχαριστεί επίσης όλους τους φίλους του που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά και συμμετείχαν στο εκδρομικό κάλεσμα του Συλλόγου μας!!