Επιστολή της ΠΑΕΚ στο Δήμαρχο Αιγιάλειας για την έλλειψη χώρων στάθμευσης και σήμανσης εν όψει της εορτής της Παναγίας Τρυπητής

Επιστολή στον Δήμαρχο Αιγιαλείας με κοινοποίηση στους Αντιδημάρχους Τεχνικής Υπηρεσίας και Ποιότητας Ζωής απέστειλε η ΠΑΕΚ με θέμα την έλλειψη χώρων στάθμευσης και σήμανσης εν όψει της εορτής της πολιούχου Παναγίας Τρυπητής και επισκεψιμότητας της Πόλης μας, εν όψει θερινής σαιζόν.
Πρός Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο
Κοιν. Αντιδήμαρχο Αιγιαλείας κ. Βασίλειο Χριστόπουλο
Κοιν. Αντιδήμαρχο Αγιαλείας κ. Γεώργιο Φραγκονικολόπουλο

Κύριε Δήμαρχε,

Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ – Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας

Με αφορμή την επισκεψιμότητα επισκεπτών εν όψει των εορτασμών της Πολιούχου μας Παναγίας Τρυπητής, στην Πόλη του Αιγίου, κυρίως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Φανερωμένης όπου θησαυρίζεται η Παναγία Τρυπητή, παρακαλούμε όπως λάβετε άμεσα μέτρα εξυπηρέτησης των τουριστικών λεωφορείων και την ομαλή πρόσβαση στην Πόλη.

Είναι αδιανόητο να υπάρχει ελλιπή σήμανση για την εξυπηρέτηση των οδηγών, αφού όλες οι πινακίδες που αναφέρονται στην Παναγία Τρυπητή οδηγούν στο υπό διαμόρφωση έργων Ιερό Προσκύνημα στην παραλία Αιγίου και όχι στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό όπου βρίσκεται Η Χάρη Της.
Κύριε Δήμαρχε,
Παρακαλούμε όπως διαμορφώσετε τουλάχιστον δύο χώρους στάθμευσης λεωφορείων εκατέρωθεν των πλευρών του δρόμου με την απαραίτητη διαγράμμιση στην οδό Σολωμού, στην περιοχή στάσης των Υπεραστικών λεωφορείων, όπως και ανάλογες θέσεις στάθμευσης λεωφορείων στην Νικολάου Σουλιώτη (λαϊκή αγορά), που ευνοεί την πρόσβαση πούλμαν από την Κορίνθου – Κανελοπούλου στον αρκετά φαρδύ δρόμο της Νικ.Σολιώτη.
Εφόσον επιθυμούμε την επισκεψιμότητα στην Πόλη μας, εν όψει των εορτασμών αλλά και της θερινής σαιζόν, οφείλουμε να παρέχουμε σαν Δήμος όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις.

Με Εκτίμηση
Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ 
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας