Επίσκεψη Γιώργου Μαυραγάνη στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφθηκε ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς της περιοχής.

Ο Γ. Μαυραγάνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ο οποίος του παρουσίασε την πολύπλευρη δράση του φορέα (Achaia Values, Cultural Shopping, Achaia Fest, Patras IQ κ.ά.), τις στρατηγικές και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει, και τα ζητήματα στα οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα το Επιμελητήριο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος, και ο ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Θανάσης Κούστας.

Ο Γ. Μαυραγάνης τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την διεκδίκηση των αιτημάτων του και υπενθύμισε ότι στην διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών στόχευσε με οργάνωση και σχέδιο στην μείωση των φορολογικών συντελεστών εισοδήματος των επιχειρήσεων, αλλά και στην ενίσχυση των πόρων της περιφέρειας με θέσπιση 5% περιφερειακού φόρου στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.