Εξώδικο στον Πρύτανη και περιφρούρηση του ΤΕΙ

Το «μήνυμα» ότι η Αιγιάλεια παραμένει ανυποχώρητη μέχρι την τελική δικαίωσή της με την παραμονή της σχολής στο Αίγιο! μετέφεραν το πρωί της Δευτέρας με τρίωρη συμβολική κατάληψη στο χώρο της Φυσικοθεραπείας, η τριμελής οργανωτική επιτροπή, ο δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής παρατάξεων – μέλη της δημοτικής αρχής και εκπρόσωποι φορέων.
Αντιπροσωπεία του δήμου και της συντονιστικής μετέφερε αρμοδίως στον πρόεδρο του τμήματος Κ.Φουσέκη με τον οποίο συναντήθηκαν στο γραφείο της προϊσταμένης της γραμματείας Διοίκησης, με τον πιο εμφατικό τρόπο την απόφαση της πόλης να μην επιτρέψει τη μεταφορά του εξοπλισμού πρόωρα και χωρίς να έχει αποφανθεί το ΣτΕ επί της αίτησης αναστολής του Π.Δ. που καταθέτει ο δήμος.


Στη συνάντηση με τον κ΄.Φουσέκη συμμετείχαν ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος οι επικεφαλής των παρατάξεων Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος και Τάκης Παπακωσταντινόπουλος, τα μέλη της Οργανωτικής Πάνος Γεωργόπουλος (πρόεδρος Εργατικού Κέντρου) Λάμπης Παπαδόπουλος (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου) και οι νομικοί του δήμου, ο Γραμματέας κ΄. Γ.Ρούσος και οι Γ.Μπέσκος, Π.Παπαδοπούλου.
Κατά τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε ότι από πλευράς Πανεπιστημίου υπήρξε καταγραφή του εξοπλισμού της σχολής και προγραμματίζεται άμεσα η μεταφορά με την αντιπροσωπεία της πόλης να ενημερώνει ότι αποστέλλεται και εξώδικο στον Πρύτανη να μην προχωρήσει η μεταφορά του εξοπλισμού πριν την έναρξη ισχύος του Π.Δ.
Παράλληλα καθίσταται σαφές ότι συνεχίζεται η περιφρούρηση του χώρου ώστε να αποφευχθεί η όποια απόπειρα μεταφοράς του εξοπλισμού τουλάχιστον έως ότου εκδοθεί η απόφαση επί της αιτήσεως αναστολής από το ΣτΕ.