Εντυπωσίασε η “Χορωδία Αιγίου 1933” στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η Χορωδία από την τριήμερη  αποστολή της όπου συμμετείχε στο 35ο  χορωδιακό φεστιβάλ 22.23.24/11/2019, που διοργάνωσε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του ομίλου εταιριών ΟΤΕ και έλαβαν μέρος  20 χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα στη κατάμεστη αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε ένα χώρο ιδιαίτερο  από άποψης υποδομής, η χορωδία Αιγίου 1933 υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου   απέδωσε άψογα το πρόγραμμά της και δίκαια καταχειροκροτήθηκε όπως επίσης η σολίστ Βάλια Φωτιάδη και η πιανίστα Χριστίνα Αποστολοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ.Τζιτζικώστας, βουλευτές του Νομού και εκπρόσωπος του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης.

Επίσης στις 20/12/2019 το βράδυ η Χορωδία Αιγίου 1933 θα συμμετέχει σε Χριστουγεννιάτικη συναυλία, μέσα σε ένα καθαρά μυστηριακό περιβάλλον με λιγοστό φως και υπό τους ήχους του τάλαντου, στον Μητροπολιτικό  Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιά. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς στα πλαίσια των 140 χρόνων του Ναού.