ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΗ  ΚΑΙ ΤΟ «ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ» ΜΟΥ!

__________Καθώς έφθασε πλέον η ώρα για να παραδώσω το πηδάλιο της νοητής νηός, τ.έ. της Ιεράς Μητροπόλεως, στον εκλεκτό Διάδοχό μου, τον Σεβ. κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ, τίθεται σε κυκλοφορία ένα νέο βιβλίο μου, που παρουσιάζει την αγωνία της ψυχής μου για την επιταχυνόμενη καταστροφική πορεία της Χριστιανικής Ελλάδος!

_______Τελευταίο δείγμα η γελειοποίησις των εθνικών πόθων καί ιδανικών της Φυλής μας και αυτής της Εθνικής μας Συνειδήσεως εκ μέρους μιάς δεκάδος νεαρών κοριτσιών, τα οποία παρήλασαν κατά τήν εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής….

_______Ας επανέλθουμε στο βιβλίο. Περιέχει δημοσιεύματά μου, τις λεγόμενες «αναρτήσεις», στον προσωπικό μου ιστότοπο, τό Blog: “mkka.blogspot.com”, ήτοι τις αναρτήσεις από της 1ης Ιανουαρίου έως και της 1ης Ιουλίου 2019, με τελευταία ανάρτηση, την προφητική  εξαγγελία, ότι « Ο ΣΥΡΙΖΑ…. ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ!».

________Τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου τρ.έ. μας εδικαίωσαν! Οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας και της Ελλάδος, οι συγκροτούντες το συγκρότημα «των αθέων καί Μάγων» παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ απερρίφθησαν στον κάδο των αχρήστων! 

________ Στο εξώφυλλο του νέου βιβλίου μας εθέσαμε 

το …….«Κ Α Τ Ο Ρ Θ Ω Μ Α»

 του τότε Υπουργού των Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος, ευρισκόμενος στά Καλάβρυτα για την επέτειο της 13ης Δεκεμβρίου 1943,  ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΠΩΘΗΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, όταν η ταπεινότης μας του  το προσέφερε για να το ασπασθή! Με τον πιό ηχηρό τρόπο απέδειξεν, ότι οι περισσότεροι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς όχι όλοι, είναι πολέμιοι της Ορθοδοξίας!  Οπότε και ημείς χωρίς δισταγμό και χωρίς αναστολές, αποφασίσαμε μαχόμενοι με την γραφίδα μας να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της Πίστεως και της Πατρίδος μας!

________Το βιβλίο μας έχει τίτλον:

Ένας Ιεράρχης του Χριστού 

μαχόμενος

υπέρ Βωμών και Εστιών,

υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

_______Σας το προσφέρουμε με αγάπη! ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Όσοι θα ήθελαν να το αποκτήσουν, μπορούν να το παραλάβουν:

α) είτε απο το Βιβλιοπωλείον μας εδώ στο Αίγιο,

β) είτε ταχυδρομικώς, αρκεί να μας γράψουν στην διεύθυνση:

«Το Χάνι της Βοστίτσας»

Αγ. Ανδρέου, 68 
ή Τ.Θ. 5018

251 00  ΑΙΓΙΟΝ

________Δεχθήτε το ως το «ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ» ενός ταλαίπωρου Ιεράρχου, του οποίου η καρδιά δεν έπαυσε να ανησυχεί για την πορεία της δοξασμένης Χώρας μας στο δρόμο της καταστροφής!  Τι ειναι αυτό το κύκνειον άσμα;

 κύκνειον ᾆσμα

«Σύμφωνα με την παράδοση, ο κύκνος, που γενικά δεν έχει καλή φωνή, όταν διαισθανθεί ότι θα πεθάνει, κελαηδάει…… πολύ γλυκά!» (βλ.https://el.wiktionary.org › wiki)

 + Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 1η Νοεμβρίου 2019

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ 1η: 

_____   Η δικαίωσίς μας ήλθε πολύ γρήγορα!  

Σήμερα 01.11.2019

 η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

στις σελίδες 18-19 

με μεγάλα γράμματα γράφει: 

«Χαστούκι του Ευρωδικαστηρίου

 σε Γαβρόγλου, Φίλη καί άθεους! 

«Άδειασμα»  για τα θρησκειολογικά θρησκευτικά,

 που επιζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ……»

 ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ 2η:

Το βιβλίον μας προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ. Τα έξοδα της ταχυδρομικής αποστολής είναι 2,85 €. Είμεθα πρόθυμοι να σας το ταχυδρομήσουμε χωρίς επιβάρυνση, καταβάλ λοντας και τα ταχυδρομικά έξοδα. Παρά ταύτα όσοι έχουν την δυνατότητα να μας προσφέρουν τα ταχυδρομικά τέλη, θα μας εξυπηρετήσουν πολύ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ

α.α.: 105/2019                                          22α Οκτωβρίου 2019

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τίτλο «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

Από τις εκδόσεις τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου με τίτλο «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».

Στο προλογικό του σημείωμα ο Σεβασμιώτατος, τονίζει πως «τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος, αφού απέβαλε από την καρδιά του την ευλάβεια προς τον Θεό, έχει καταστεί επικίνδυνος για τον συνάνθρωπό του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η κοινωνία μας να μεταβάλλεται συνεχώς προς το χειρότερο», προσθέτει πως «αυτήν την χωρίς Θεό κοινωνία επιχείρησε να επεκτείνει ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ, με νομοθετήματα, όπως η νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων, η κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και του εκκλησιασμού των μαθητών, η τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος με σκοπό την θεσμοθέτηση του ουδετερόθρη-σκου Κράτους, η τροποποίηση της Ποινικής Νομοθεσίας κλπ».

Έχοντας, λοιπόν, αυτό ως ερέθισμα, ο Σεβασμιώτατος, αγωνιζόμενος πάντα υπέρ Βωμών και Εστιών, εξηγεί πως στο συγκεκριμένο βιβλίο αναδημοσιεύονται όλα τα από 1ης Ιανουαρίου έως και της 1ης Ιουλίου 2019 καταχωρηθέντα στο προσωπικό του blog (mkka.blogspot.com) μαχητικά άρθρα του εναντίον των παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον «των αθέων και μάγων», όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 2005 μέχρι την 7η του περασμένου Ιουλίου.

Τέλος, σημειώνει πως οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» επιχείρησαν να καταστρέψουν την Ελλάδα αλλοιώνοντας τον ορθόδοξο χαρακτήρα της, απολαμβάνοντας κατά καιρούς τιμές και διακρίσεις από εκκλησια-στικούς ηγέτες, για να καταλήξει ως εξής:  «Δοξάζω το όνομα του Κυρίου μας, καθόσον «ημίν εχαρίσθη το εις Χριστόν, ου μόνον το εις Αυτόν πιστεύειν, αλλά και του υπέρ Αυτού πάσχειν». Επίσης, ευγνωμονώ τον Φιλάνθρωπο Κύριο και Θεό μας διότι με κάλεσε να γίνω ιεραπόστολος, δηλαδή ένας θαρραλέος κήρυκας του Ευαγγελίου Του! Αν και ευτελής και ανάξιος, χάριτι Κυρίου, ένοιωσα μέσα εις τα βάθη της ψυχής μου το χάρισμα του προφητικού λόγου! Η Χάρις του Κυρίου με ενδυνάμωσε και μου έδωσε το θάρρος να κηρύττω την αλήθεια του Ευαγγελίου προς πάσαν κατεύθυνσιν, μη φοβούμενος τους ισχυρούς της ημέρας, μη πτοούμενος από τυχόν κυρώσεις, διωγμούς και φυλακίσεις! Η παρούσα λοιπόν έκδοση προσφέρεται εις επιβεβαίωσιν των αγώνων μου υπέρ Βωμών και Εστιών, καθώς επίσης και εναντίον των πολεμίων της Πίστεως και της Πατρίδος μας!».

Το βιβλίο θα διανέμεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» (Ερμού 21, Αίγιο, τηλ.: 26910 – 29333).

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ