Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: “2000 εμπορικά μαγαζιά αδυνατούν να προμηθευτούν μάσκες, γάντια και αντισηπτικά!”

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΣΕΕ

Επιτέλους μετά από δύο μήνες, έφτασε η ώρα να ανοίξουν τα καταστήματά μας και να προλάβουμε να σώσουμε ότι σώζεται!

Δυστυχώς και σε αυτή τη νέα μάχη όμως  που λέγεται μάχη επιβίωσης, είμαστε απροετοίμαστοι, καθώς πολλά από τα 2000 Εμπορικά μαγαζιά και επαγγελματίες της Αιγιάλειας δεν έχουν οικονομική  δυνατότητα να προμηθευτούν μάσκες, αντισηπτικά gel  και γάντια! Εμείς ως Εμπορικός Επιχειρηματικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, κατόπιν απαίτησης χορηγών μας, προσφέραμε μάσκες στα σώματα ασφαλείας και σε δημόσιες υπηρεσίες όπως πυροσβεστική-αστυνομία-λιμενικό- ταχυδρομείο-δασαρχείο).

Σήμερα που  καλείται να λειτουργήσει όλη η αγορά  με προϋποθέσεις και όρους  που κανείς δεν περίμενε και πολύ περισσότερο με τσουχτερά πρόστιμα σε αυτούς που δεν μπορούν να συμμορφωθούν, (όχι γιατί δε θέλουν, αλλά λόγω κόστους) ζητάμε την αρωγή της ΕΣΕΕ.

Δυστυχώς οι δικές μας οικονομικές δυνατότητες είναι τέτοιες ώστε να μη μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας. Όμως η ΕΣΕΕ ως τριτοβάθμια όργανο στο οποίο βρισκόμαστε υπό την σκέπη του πρέπει να σταθεί στο πλευρό των συλλόγων μελών του! Δείχνοντας πως ουσιαστικά αγωνιά για το μέλλον την μικρομεσαίας επιχείρησης και όλων εμάς των μελών της που στεκόμαστε πάντα στο πλευρό της σε όλες τις μεγάλες ή μικρές διεκδικήσεις!

Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε πολύ και σας ζητάμε μάσκες πλενόμενες, αντισηπτικά gel και γάντια για τους Εμπόρους και την επιχειρηματικότητα της Αιγιάλειας για να μπορέσει ως προς αυτό το κομμάτι να λειτουργήσει σωστά η αγορά και να μην υπάρχει ούτε ένας από τους επιχειρηματίες να μην μπορεί να ανοίξει το κατάστημά του επειδή δεν έχει τα απαραίτητα ή να ρισκάρει να ανοίξει εις βάρος της δημόσιας υγείας!

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ