Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου στηρίζει την απεργία των εργαζομένων του ΟΤΕ   

ομίλου ΟΤΕ, στις απεργιακές τους κινητοποιήσεις που συνεχίζονται,  στη μάχη που δίνουν για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κόντρα στις επιθυμίες της εργοδοσίας για περαιτέρω χτύπημα των δικαιωμάτων των  εργαζομένων, κόντρα στις απολύσεις που έχουν στόχο την τρομοκρατία μπροστά στο σχέδιο των αποσχίσεων με θυγατρικές.

Σε αυτά τα πλαίσια, σήμερα Παρασκευή 10/1/2020 και ώρα 12 το μεσημέρι, μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου και αντιπροσωπείες από σωματεία και άλλους φορείς θα παρευρεθούν στην απεργιακή φρουρά και συγκέντρωση των εργαζομένων του ομίλου ΟΤΕ στο κατάστημα Αίγιου, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο ότι βρίσκονται στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

Οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ, αλλά και συνολικότερα μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα. Έχουν αποκτήσει τεράστια πείρα όλα αυτά τα χρόνια για το τι θα πει ανάπτυξη. Με όλες τους τις δυνάμεις να δώσουν τη μάχη για την υπογραφή μιας ενιαίας σύμβασης εργασίας για όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, με εξίσωση όλων των δικαιωμάτων προς τα πάνω.

Με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, με μέτρα που να διασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλειά τους. Κόντρα στη λογική της υποταγής και της μοιρολατρίας, του συμβιβασμού που χρόνια τώρα καλλιεργούν και οι δυνάμεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού μέσα στο εργατικό κίνημα.

Ο αγώνας αυτός, έχει ευρύτερη σημασία και για άλλους κλάδους. Σήμερα πρέπει να μπει ξανά στο επίκεντρο της διεκδίκησης η υπογραφή ΣΣΕ. Είναι περισσότερο αναγκαίο τώρα καθώς η πλειοψηφία των εργαζομένων εργάζεται με άθλιες εργασιακές συνθήκες, μισθούς πείνας ως αποτέλεσμα του ξηλώματος βασικών εργασιακών κατακτήσεων που αποτελεί βασική απαίτηση των μονοπωλιακών ομίλων.                                                                            Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του ΟΤΕ, κόντρα στο μαύρο μέτωπο της εργοδοσίας και των κυβερνήσεών της.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ