Εκπρόσωποι της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων στο 34° Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

Η Συντεχνία Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου συμμετείχε στο 34° Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος με τέσσερις αντιπροσώπους της, τους κ.κ. Τηλιγάδη Αριστείδη, Παπαϊωάννου Ανδρέα, Μπομποτσιάρη Δημήτριο και Κουτρόπουλο Παναγιώτη.
Μετά την εκλογική διαδικασία εκλέχτηκαν από την Συντεχνία μας ο κ. Παπαϊωάννου Ανδρέας στη θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας και Σύνεδρος στην ΓΣΕΒΕΕ, ο κ. Μπομποτσιάρης Δημήτριος Σύνεδρος στην ΓΣΕΒΕΕ και ο κ. Τηλιγάδης Αριστείδης στην Ελεγκτική Επιτροπή ενώ ταυτόχρονα προτάθηκε και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Συνεδρίου μας μέχρι το τέλος των εργασιών του.
Πέρα από την προσωπική επιτυχία του καθενός από εμάς, πάνω από όλα είναι η αναγνώριση της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων που με την δική σας συμμετοχή, αναδείξαμε δυνάμεις που δεν πέρασαν απαρατήρητες.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας και σας καλούμε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική για το καλό της Βιοτεχνικής Τοπικής Αρτοποιίας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Τηλιγάδης Αριστείδης