Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία στο δημοτικό σχολείο Ελίκης

Το Δημοτικό Σχολείο Ελίκης σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία στο χώρο της Σχολικής Μονάδας, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, εθελοντική αιμοδοσία . Στο κάλεσμα αυτό της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της προσφοράς ανταποκρίθηκαν γονείς, μαθητές, κάτοικοι της περιοχής δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι σε θέματα ζωής και ελπίδας. Αυτή η συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση δίνει ένα μήνυμα, ότι όλοι μας, , ενεργοί πολίτες πρέπει να ανταποκριθούμε στο προσκλητήριο ζωής δίνοντας 10΄ από το χρόνο μας και χαρίζοντας χαμόγελο και αισιοδοξία για το αύριο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες, επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και συγκεκριμένα την ιατρό Κουφόγιωργα Ελένη και τις νοσηλεύτριες Καζάνη Μαρία, Πασσά Κωνσταντίνα, τον πρόεδρο της Τ.Κ Ελίκης κ. Παναγόπουλο Βαγγέλη, τον πρόεδρο της Τ.Κ Ριζομύλου κ. Λάμπη Πράσινο και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγιωτακόπουλο Δημήτριο για την παρουσία και συμβολή τους.

Ο Δ/ΝΤΗΣ:ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ: ΜΠΑΛΙΚΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ