Εθελοντική αιμοδοσία από το εκκλησιαστικό συμβούλιο Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ανακοινώνει πως εντός του μηνός Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Όσοι επιθυμούν να προβούν σε αυτή τη μοναδική πράξη ανιδιοτελούς αγάπης μπορούν να εγγραφούν στη σχετική λίστα που υπάρχει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό (καθημερινά, 9π.μ. – 11π.μ.) ή να απευθυνθούν στον προϊστάμενό του, Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Λιακόπουλο (τηλ.: 6945 947680).

Η αιμοδοσία είναι φυτώριο εθελοντών και ο εθελοντισμός στην υγεία και την περίθαλψη ανάγεται σε ελπίδα του μέλλοντος. Διότι η αιμοδοσία βασίζεται στον άνθρωπο και την ανθρωπιά του. Ο εθελοντής αιμοδότης είναι ο πιο ευαισθητοποιημένος πολίτης ο οποίος με την κοινωνική του ευαισθησία και τον αλτρουισμό δεν προσφέρει μόνο ζωή στους έχοντες ανάγκη, αλλά το κυριότερο, με την προσφορά του περιφρουρεί το πολυτιμότερο αγαθό: Την ίδια τη ζωή!

Με την αιμοδοσία μόνο σε ώρα ανάγκης δεν λύνεται το πρόβλημα. Στην εθελοντική αιμοδοσία δεν υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ο εθελοντής αιμοδότης προσφέρει ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής σε όποιους συνανθρώπους του το έχουν ανάγκη. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι έμπρακτο μήνυμα ΖΩΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ