Δωρεά Αμβροσίου εις μνήμην Αδαμαντίας Μπουρδή

Η Ιερά Μητρόπολη  Καλαβρύτων & Αιγιαλείας γνωστοποιεί στους πιστούς μας και στο φιλόχρηστο πλήρωμα ότι ο Σεβασμιώτατος Γέροντας πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος προσφέρει, ως δωρεά, χίλια πεντακόσια κιλά ελαίου (1.500) σε τριακόσια δοχεία των πέντε κιλών εις μνήμην της μακαριστής Αδαμαντίας Μπουρδή, εθελόντριας εν ζωή της Ιεράς Μητροπόλεως επί σειράν ετών, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της.

Εν όψει, μάλιστα, του τεσσαρακονθημέρου Μνημοσύνου της αείμνηστης Αδαμαντίας (12/3/2022) στα Καλάβρυτα, αλλά και της επερχόμενης εισόδου μας στην Μ. Τεσσαρακοστή, κατ’ εξοχήν προσευχητική περίοδο,  ο Σεβασμιώτατος κ. Αμβρόσιος παρακαλεί διά την μνημόνευση της εκλεκτής αυτής ψυχής  και την προσευχή των πιστών διά την κατάταξή της «εν σκηναίς δικαίων» και διανέμει την προσφοράν του ως ακολούθως:

Ø  100 δοχεία (5κιλα): ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ (ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ)

Ø  50 δοχεία       »     : ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ)

Ø  50 δοχεία       »     : ΠΡΙΟΛΙΘΟΣ (ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΣ ΜΠΟΥΡΔΗ)

Ø  42 δοχεία       »     : ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΙΑΚΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΚΕΔΙΚ)

Ø  42 δοχεία  »  : ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ «ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» + ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ»

Ø  20 δοχεία       »     : ΓΡΕΒΕΝΑ

 

Με την κίνησή του αυτή ο Σεβασμιώτατος πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος προσφέρει, ως ελάχιστο «αντί-δωρο» διά την μεγάλη και σημαντική προσφορά της μακαριστής Αδαμαντίας προς την Ιερά Μητρόπολη, την καθημερινή μνημόνευση του ονόματός της και την συλλογική προσευχή των πιστών διά την ανάπαυση της ψυχής ενός ανθρώπου, ο οποίος αναλώθηκε στη μέριμνα και διακονία των πασχόντων αδελφών μας.

Η διάθεση του ελαίου θα γίνει μέσα από τις φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως