Δυο έγκλειστοι των φυλακών επιχείρησαν με τη μέθοδο της κατάποσης να εισάγουν ναρκωτικά σε σωφρονιστικό κατάστημα

Ο ένας δράστης κατά τη διάρκεια νοσηλείας του απέβαλλε από τον οργανισμό του πενήντα δυο συσκευασίες ναρκωτικών

Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερα από 14 γραμμάρια ηρωίνης και 70 γραμμάρια κάνναβης

Δυο έγκλειστοι των φυλακών επιχείρησαν κατά τη μεταγωγή τους σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών με τη μέθοδο της κατάποσης.

Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, ηλικίας 44 και 33 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα η οποία αφού υποβλήθηκε στις δικαστικές αρχές εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τους δυο δράστες κατά τη μεταγωγή τους σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τους μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για νοσηλεία.

Επισημαίνεται ότι, κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων, σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 44χρονος απέβαλλε από τον οργανισμό του (52) συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών που περιείχαν 14,6 γραμμάρια ηρωίνης και 71,9 γραμμάρια κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Οι δράστες οι οποίοι εκτίουν ποινές καθείρξεως για ναρκωτικά, αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθαν στις φυλακές και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ