Διεξαγωγή επιμορφωτικών διά ζώσης σεμιναρίων του δημοτικού σχολείου Ροδοδάφνης

Σας ενημερώνουμε για τη διεξαγωγή των Επιμορφωτικών Διά Ζώσης Σεμιναρίων του Δ.Σ.ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ που απευθύνονται σε Διευθυντές/- τριες και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέματα:

  1. “Ανάπτυξη ικανοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης ανθρώπινου δυναμικού σχολικής μονάδας”, Δ.Σ. ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 – 21:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Μάνεση Νικόλαο, ΕΔΙΠ Πανεπιστήμιου Πατρών
  2. “Αντιμετώπιση της επαγγελματικής εξουθένωσης των εκπαιδευτικών”, Δ.Σ. ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 – 21:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Ραφαηλίδη Απόστολο, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστήμιου Πατρών και
  3. “Διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στη σχολική τάξη – Μελέτες περίπτωσης”, Δ.Σ. ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00 – 21:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Δημόπουλο Βασίλη, Δρ. Επιστημών Φιλοσοφίας της Παιδείας, Σ.Ε. ΠΕ 70.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως Τετάρτη 27 Απριλίου 2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής σήμανσης υποβολής αίτησης συμμετοχής στην ακόλουθη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfz6q8WpVOud8eu4LXqDe6TLwiFIwe4gE-v1Kef9RXJCTXhmQ/viewform?usp=sf_link

Σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος έως 25 άτομα λόγω τήρησης των μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID-19. Αν οι αιτήσεις συμμετοχής υπερβούν τον προβλεπόμενο αριθμό, ενδεχομένως να παρασχεθεί δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων μέσω της εφαρμογής webex meetings. Στην περίπτωση αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως με ηλεκτρονικό μήνυμα.

 

ΥΓ. Με τα μέχρι στιγμής ισχύοντα όσοι συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια υποχρεούνται να υποβάλουν δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test στην πλατφόρμα «edupass.gov.gr» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία 124068/ΓΔ4/1.10.2021 κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Επικρατείας (Β’ 4558).

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την κατάλληλη οργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου.  Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, η συλλογή και επεξεργασία τους γίνεται με βάση την κείμενη νομοθεσία (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679,   GDPR – ΓΚΠΔ).

 

Με εκτίμηση

Ο Συντονιστής Ομάδας Δράσης

Κατεργάρης Αλέξης