Διήμερη εκδρομή με το Σύλλογο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ & ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ διοργανώνει, στις 24 & 25 Ιουνίου 2017, 2ημερη εκδρομή στη νότια Πελοπόννησο και ειδικότερα στην περιοχή της Λακωνίας και απευθύνει ανοιχτεί πρόσκληση συμμετοχής προς όλους . Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε την άγρια ομορφιά της Λακωνικής Μάνης και να θαυμάσουμε από κοντά τις μοναδικές καστρο-πολιτείες της.

Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο βασίλειο των Παλαιολόγων το Μυστρά, επίσκεψη και διαμονή στην πανέμορφη Μονεμβασία, βαρκάδα στα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους Σπήλαια της Δυρού, επίσκεψη και χαλάρωση-μπάνιο στο γραφικό Γύθειο.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 60 €. Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται τα κύρια γεύματα καθώς και τα εισιτήρια εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους, γεωλογικά πάρκα κ.λπ., η είσοδος στους οποίους είναι προαιρετική.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας, μέχρι 16/06/2017, στα τηλέφωνα 694.4208647 (Μιχάλης Ψύχας) και 697.9531919 (Αγγελική Καβαλλιεράτου).

Επισημαίνεται ότι, για την κράτηση θέσεων, την οριστική διαμόρφωση του προγράμματος των επισκέψεων και ιδίως για την τακτοποίηση της διαμονής τους σε ξενοδοχείο της περιοχής είναι αναγκαία η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και η καταβολή προκαταβολής 20 €. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο κατάστημα fantasy μητροπόλεως 24