Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας: «Φρένο στην ταχύτητα… Γκάζι στη ζωή»

Σε συνέχεια της δράσης μας Τετάρτη 28/03/2018 «Κυκλοφοριακή Αγωγή-Εθελοντική Αιμοδοσία» και επειδή στην Ελλάδα, τα τροχαία αποτελούν, σύμφωνα με τα στατιστικά, την πρώτη αιτία θανάτου σε ηλικίες 19-39 ετών, σήμερα Παρασκευή 30/03/2018 τελευταία μέρα των Σχολείων πριν τις διακοπές του Πάσχα το Δημοτικό Σχολείο Αιγείρας με την Ε΄ τάξη, τον Εκπαιδευτικό της τάξης κ. Βαγγέλη Καλλιανιώτη, τον Υποδντή κ. Αποστόλη Παπαχριστόπουλο και τον Δντή κ. Αργύρη Νικολόπουλο βρέθηκε στον κόμβο της Ακράτας μοιράζοντας πασχαλινά κουλούρια στους οδηγούς με έντυπα φυλλάδια ζωγραφισμένα από τα παιδιά του Σχολείου με το σύνθημα «Φρένο στην ταχύτητα… Γκάζι στη ζωή.»

και συμβουλές όπως:

Μην τρέχετε…

Μην μιλάτε στο κινητό…

Φοράτε τη ζώνη σας…

Μην οδηγείτε αν έχετε πιει… διότι πάνω από το 50% των θανατηφόρων τροχαίων οφείλεται στην κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών.

Να ευχαριστήσουμε πολύ το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας με την πρόεδρο κ. Αγγέλα Καραβά, όλα τα μέλη ένα ένα ξεχωριστά για την προσφορά των πασχαλινών κουλουριών, την τροχαία Ακράτας για την πολύτιμη βοήθειά της και τον διοικητή κ. Μάριο Σεραφειμίδη, την κ. Ουρανία Χαλκιαδάκη από το kafe «Με νου…» για το κέρασμα όλων των παιδιών με πορτοκαλάδα, τον κ. Τάκη Κουρή για το κέρασμα όλων των παιδιών με ένα κουλούρι, τον κ. Νίκο Τζαβέλλα για την μεταφορά μας, όλα τα υπόλοιπα παιδιά και τους συναδέλφους μου για την ζωγραφική και να ευχηθούμε από καρδιάς

Καλή Ανάσταση με υγεία οικογενειακή και ατομική…