Δεύτερη κινητή εμβολιαστική μονάδα ζητά ο Δήμος Αιγιάλειας για τον εμβολιασμό αύριο Τρίτη στον Συνοικισμό Αιγίου  

Μεγάλο το ενδιαφέρον

Από το γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

 

“Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τη μεγάλη της ικανοποίηση για τη μεγάλη προσέλευση που αναμένεται το πρωί της Τρίτης στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης/Αγίας Άννης στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, κατά την παρουσία της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας του ΕΟΔΥ, που θα βρεθεί τις πρωινές ώρες στο σημείο, κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Αιγιαλείας με την 6η ΥΠΕ στην προσπάθεια εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού του Δήμου μας.

Υπολογίζεται πως πάνω από 200 συμπολίτες θα σπεύσουν να εμβολιαστούν, συμβάλλοντας στο χτίσιμο ενός γερού τείχους ανοσίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό, η αρμόδια αντιδήμαρχος κα Μαρία Σταυροπούλου ήδη με έγγραφό της προς τον ΕΟΔΥ-ΚΟΜΥ Πατρών, ζητά την παρουσία και δεύτερης κινητής μονάδας, ώστε να εξυπηρετηθούν χωρίς καθυστερήσεις, συνωστισμό και προβλήματα όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες.

Σε κάθε περίπτωση, οι δημότες που θα προσέλθουν θα πρέπει να έχουν υπομονή, να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας (μάσκα, αποστάσεις) και να συνεργαστούν με τα στελέχη του ΕΟΔΥ και του Δήμου, ώστε να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα.”