Δείτε πώς θα εκδόσετε κάρτα μέλους στο Κίνημα Αλλαγής

Στα πλαίσια της έκδοσης κάρτας μέλους του Κινήματος Αλλαγής, που αποφασίστηκε στην 3η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής , η Τοπική Οργάνωση δήμου Αιγιαλείας ενημερώνει τα μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ Αιγιαλείας για τους τρόπους έκδοσης της.

  • Ετήσια συνδρομή κάρτας 12 ευρώ
  • Η κάρτα μέλους ισχύει για ένα χρόνο από την ημέρα εξόφλησης της ετήσιας συνδρομής.
  • Λήξη διαδικασίας 10 Νοεμβρίου 2019

1.Τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν πρόσβαση σε Η/Υ μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα μελών στην ακόλουθη διεύθυνση: https://members.Kinimaallagis.gr Στη συνέχεια πατώντας την επιλογή «Απόκτησε την κάρτα μέλους» ολοκληρώνουν την ταυτοποίηση στοιχείων και ακολουθούν τα βήματα ένα- ένα. Η κάρτα μέλους θα αποσταλεί αυτόματα στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί.

2.Τα μέλη που δεν έχουν πρόσβαση σε Η/Υ μπορούν να απευθυνθούν στην ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ για την έκδοση της κάρτας μέλους ως εξής:

–   Απευθύνονται στα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης στην Δημοτική Ενότητα που διαμένουν ή στη συντονίστρια.

– Καταβάλουν 12 ευρώ και λαμβάνουν σχετική απόδειξη.

– Δίνουν το ονοματεπώνυμο τους, τα στοιχεία ΔΤ ταυτότητας ή Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας , ταχυδρομικό κώδικα και email αν έχουν.

Τα στοιχεία αποστέλλονται στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ΚΙΝ.ΑΛ και αφού ετοιμαστούν οι κάρτες επιστρέφουν στο Γραμματέα της Ν.Ε. Αχαϊας που αναλαμβάνει τη διανομή τους μέσω των οργάνων των Τοπικών οργανώσεων των δήμων.

Συντρόφισσες και σύντροφοι της Αιγιαλείας η κάρτα μέλους ενδυναμώνει ουσιαστικά τη συμμετοχή όλων μας στις διαδικασίες του ΚΙΝ.ΑΛ και στα κρίσιμα ζητήματα που μας αφορούν ως πολίτες.

Παρακαλούμε για καθολική συμμετοχή όλων μας.

 

Με εκτίμηση

                                                         Μαρία Παπαγεωργίου   

Συντονίστρια Γραμματείας ΚΙΝ.ΑΛ δήμου Αιγιαλείας