Δήλωση αποχώρησης της Μαρίας Παπαγεωργίου από την “Ποιοτική Αιγιάλεια”

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ΜαΪου συμπορεύτηκα μαζί με άλλους εκλεκτούς συμπολίτες μας με την νεοεμφανιζόμενη παράταξη Ποιοτική Αιγιάλεια, με επικεφαλής τη Βασιλική Ψυχράμη. Μια παράταξη που φάνηκε πως θα είχε αξίες, γνώσεις και όραμα για τη διαχείριση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων της Αιγιαλείας.  «Να κάνουμε την Αιγιάλεια αρχόντισσα» ήταν το κεντρικό μήνυμα της παράταξης που έδειχνε τους υψηλούς στόχους και τη δέσμευση για σοβαρή και υπεύθυνη στάση.

Το ποσοστό του 19,85 και οι 7 έδρες που κερδήθηκαν, ανέδειξαν την Ποιοτική Αιγιάλεια σε ρυθμιστικό παράγοντα του εκλογικού αποτελέσματος που θα αναδείκνυε το δήμαρχο Αιγιαλείας στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Την επομένη του πρώτου γύρου τα μέλη της παράταξης συναντηθήκαμε μετά από πρόσκληση της Βασιλικής  Ψυχράμη και αφού συζητήσαμε, την εξουσιοδοτήσαμε μετά από αίτημα της να προχωρήσει σε διερευνητικές συνομιλίες με τους δυο διεκδικητές  και αμέσως μετά να μας μεταφέρει τα αποτελέσματα και από κοινού να πάρουμε αποφάσεις.

«Σαν έτοιμη από καιρό….» η κα Ψυχράμη έκανε τις επαφές της, «αποφάσισε μόνη της…», δεν μας κάλεσε ποτέ για ενημέρωση και τα αποτελέσματα των επαφών της τα είδαμε στο μοίρασμα των θέσεων ευθύνης του δήμου. Κανένα κείμενο αρχών ή των συμφωνηθέντων με το δήμαρχο δεν μας κοινοποιήθηκε. Ούτε καν ένα μικρό δικό της ενημερωτικό που θα έδειχνε το σεβασμό της σε όλους εμάς και στην πολύ σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια μας.

Κατόπιν όλων αυτών και σεβόμενη την αυτοδιοικητική μου εμπειρία, τις αξίες μου και την προσωπικότητα μου αποχωρώ από την Ποιοτική Αιγιάλεια για όλους τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στο έργο του Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Μαρία Α. Παπαγεωργίου
π. Στέλεχος Αυτοδιοίκησης ΕΕΤΑΑ
Συντονίστρια ΚΙΝ.ΑΛ Αιγιαλείας