Γιορτάζει η Παναγία Φανερωμένη – Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους του Αιγίου

Την προσεχή ∆ΕΥΤΕΡΑ 15ην Αυγούστου 2016 εορτήν της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ εορτάζει   και πανηγυρίζει ο ως άνω φερώνυµος Μητροπολιτικός Ιερός Ναός  µετά πάσης εκκλησιαστικής λαµπρότητος  την ετησίαν αυτού εορτήν

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΣΠΕΡΑΣ 12/8 – ΩΡΑ 6.45: Προέρτιος Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις, Έξοδος Επιταφίου και τοποθέτησις εις το Κέντρον του Ιερού Ναού & τα Εγκώµια της Θεοτόκου.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΣΠΕΡΑΣ 14/8 – ΩΡΑ 7.30΄: Μέγας ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ Εσπερινός µετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγµατος. Εν συνεχεία και περί ώραν 9.15΄ θα ακολουθήσει η ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ της Ιεράς Εικόνος διά των οδών Μελετοπούλων, Βασ. Κων/νου, Παναγιωτοπούλων & Μητροπόλεως µε τη συµµετοχήν της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ.

Παρακαλούνται οι ενορίτες των οδών απ’ όπου θα διέλθει η Εικών να την υποδεχθούν δεόντως.

∆ΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΪ 15/8 – ΩΡΑ 7.00΄: ΟΡΘΡΟΣ και εν συνεχεία Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία µετά Θείου Κηρύγµατος. Στις ως άνω Ακολουθίες θα προστή και θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ.κ. Καλλίνικος.

Παρακαλείται ο κ. ∆ήµαρχος, το ∆. Συµβούλιον, όλες οι Αρχές της πόλεώς µας και το Φιλέορτον Κοινόν, όπως παραστούν και τιµήσουν την εορτήν µας.

Την Εσπέραν της Εορτής και ώρα 7.30΄ θα ψαλή Μέγας Εσπερινός και ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον, υπέρ Υγείας των κατοίκων της πόλεώς µας και περιχώρων.