Γιάννης: «Ευχαριστώ τον Θεό, χωρίς αυτόν δεν θα εκπλήρωνα τα όνειρά μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου άνδρα αθλητή στις ΗΠΑ, ευχαρίστησε τον Θεό για όσα του έχει προσφέρει και όσους στάθηκαν δίπλα του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής στις ΗΠΑ, λαμβάνοντας ακόμα μια τεράστια διάκριση, λίγες μέρες μετά την ανάδειξη του σε MVP του ΝΒΑ.

Ο Greek Freak μετά την παραλαβή ενός ακόμα βραβείο μίλησε για τη συγκεκριμένη βράβευση, τονίζοντας ότι δεν θα κλάψει ξανά, όπως συνέβη για το βραβείο του πολυτιμότερου στο ΝΒΑ, ενώ ευχαρίστησε πρώτα από όλα τον Θεό που τον βοηθά να εκπληρώνει τα όνειρά του, αλλά και όλους τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάνναρος:

«Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPY. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν. Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα».

 

in.gr