Γεώργιος Ρούσσος: “Όποιος αναρτά ψεύδη ή σχολιάζει με  συκοφαντικό τρόπο υπηρεσίες και υπαλλήλους του Δήμου, θα οδηγείται άμεσα στον Εισαγγελέα”

Από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αιγιαλείας κ. Γεωργίου Ρούσσου δίνεται στη δημοσιότητα η εξής δήλωση:

Υπέπεσαν στην αντίληψη μας  «αθώες» αναρτήσεις σε  μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες  εμφανίζουν τάχα υπέρογκους λογαριασμούς σταθερής τηλεφωνίας των υπηρεσιών του Δήμου  και συνοδεύονται απο διάφορα σχόλια και υπαινιγμούς άλλων χρηστών για «ροζ γραμμές»  και υπερβολικές χρεώσεις από τους υπαλλήλους, στοχοποιώντας έτσι το προσωπικό του Δήμου και απαξιώνοντας τις υπηρεσίες του.

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αναρτήσεις τέτοιου τύπου ως απαράδεκτες και δηλώνουμε ότι τέτοιες πρακτικές  δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές από την Δημοτική Αρχή.

Συνεπώς, δεν θα επιτρέψουμε την ανέξοδη  σπίλωση των εργαζομένων, μέσα από τον εκχυδαϊσμό και την ασυδοσία του διαδικτύου και δεν θα αφήσουμε  να  μετατραπούν οι υπηρεσίες σε   αντικείμενο μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.

Επισημαίνουμε ότι οι εργαζόμενοι στον Δήμο και οι υπηρεσίες του, έχουν ουσιαστική συμβολή στις δραστηριότητες και στα επιτεύγματα του Δήμου,  τα οποία χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

Του λοιπού, όποιος αναρτά ψεύδη  ή σχολιάζει με ψευδή και  συκοφαντικό τρόπο υπηρεσίες και υπαλλήλους, θα οδηγείται άμεσα στον Εισαγγελέα προκειμένου να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Μόνο έτσι μπορεί να προστατευτεί η κοινωνία από την κατευθυνόμενη ανθρωποφαγία και  τον διαδικτυακό κανιβαλισμό.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.