Απροσπέλαστη η οδός Κλεισούρας στο 1ο Λύκειο Αιγίου – Η έντονη βροχόπτωση δημιουργεί προβλήματα

Η βροχόπτωση που επικρατεί από τις πρωινές ώρες, σήμερα στην πόλη του Αιγίου είναι έντονη και αρκετά σημεία έχουν συγκεντρώσει τα νερά της βροχής, δυσκολεύοντας την προσπέλαση των πεζών.

Ένα από αυτά τα σημεία, είναι η οδός Κλεισούρας στο Αίγιο, στο δρόμο για το 1ο Λύκειο Αιγίου, όπου  οι μαθητές σίγουρα χρειάζονταν γαλότσες σήμερα για να τον διασχίσουν, καθώς είχε γεμίσει νερά και η πρόσβαση στο σχολικό χώρο γινόταν με μεγάλη δυσκολία.

Τα οχήματα και ο πλημμυρισμένος δρόμος δεν ήταν  ό,τι καλύτερο για τους πεζούς μαθητές, που περπατούσαν στα πλαινά σημεία με μεγάλη προσοχή προκειμένου να φτάσουν στο σχολείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη οδό, μετά από μια βροχόπτωση, λιμνάζουν τα νερά σε διάφορα σημεία και η διάβαση των μαθητών προς το σχολικό χώρο είναι μια μεγάλη περιπέτεια.

Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν έγκαιρα, γιατί χρόνια τώρα η ταλαιπωρία των παιδιών όταν βρέχει είναι μεγάλη και ο δρόμος θα πρέπει να κατασκευαστεί σωστά, προκειμένου να υπάρξει απορροή των υδάτων.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ