Αποτέλεσμα συνεχούς προκλητικής συμπεριφοράς το επεισόδιο στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σχετικά με μακροσκελή αναφορά που έκανε και έδωσε στη δημοσιότητα αντιπολιτευόμενη παράταξη στο Δήμο Αιγιαλείας, καταγράφοντας επεισόδιο που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, η Δημοτική Αρχή σημειώνει.

Το επεισόδιο ήταν αποτέλεσμα συνεχούς προκλητικής συμπεριφοράς ενός και μόνο δημοτικού συμβούλου, ο οποίος εντέλει και σε θέμα «διεθνής διαγωνισμός» άφησε σαφή υπονοούμενα ότι ο Δήμαρχος αλλά και προφανώς και όσοι ψήφισαν την εισήγηση, είχαν συμφέρον από το αποτέλεσμα αυτού και θα «έδιναν το έργο» στους δικούς τους, πράγμα που είναι αδύνατον.

Κανείς και μάλιστα υπερασπίζοντας και θεσμικό ρόλο δεν θα μπορούσε να ανεχθεί τη σαφή συκοφαντία, στην οποία όπως ήταν φυσικό αντέδρασαν οι συκοφαντούμενοι.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πρόοδο του τόπου μας και δεν μπορούν να θίγουν τη τιμή και την υπόληψη οποιουδήποτε ατόμου και μάλιστα εντελώς αβάσιμα και αδικαιολόγητα.

Ας μάθουν ότι η εκλογή στη θέση του δημοτικού συμβούλου δε δίνει το δικαίωμα προσβολής της αξιοπρέπειας των συνανθρώπων τους.

Σημειώνεται επίσης, ότι δεν μπορούν να γίνονται όλα αντικείμενο εκμετάλλευσης για τη δημοσιότητα.