Αποστολή Ιματισμού στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ευχαρίστως ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η αποστολή ιματισμού προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Ευβοίας, την Δευτέρα, 30/8 2021.

Την αποστολή συνόδευσαν οι Πατέρες,  Πρωτοπρεσβύτερος Λουκάς Τσούλης και ο Ιεροδιάκονος Σπυρίδων Αλεξόπουλος καθώς και ο κ. Χαράλαμπος Φάκος. Τα πακέτα ιματισμού μαζί με τις ευχές για υπομονή και θεία ενδυνάμωση παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και συγκεκριμένα στην «Τράπεζα Τροφίμων και την Κοινωνική Ιματιοθήκη» παρελήφθησαν δε από την  Υπεύθυνη κ.  Ευαγγελία Στέφου.

Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Ευγενικός δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως  τα μέλη της αποστολής και τους διαβίβασε τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου και της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, τόσον προς το φιλάνθρωπο λαό της Μητροπόλεώς μας, όσο και προς τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας, κ. Ιερώνυμο, με την πρόταση και πρωτοβουλία  του οποίου  υλοποιήθηκε η θεάρεστη αυτή δράση .

Κατόπιν τούτων η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας απευθύνει θερμές ευχαριστίες δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου κατ’ αρχάς μεν προς το φιλάνθρωπο και χριστεπώνυμο ποίμνιο, το οποίο με αισθήματα αγάπης και φιλαλληλίας ανταποκρίθηκε πρόθυμα, άμεσα και αποτελεσματικά στο κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας, ακολούθως δε προς τα μέλη της Κοινωνικής Ιματιοθήκης και την Υπεύθυνη κ. Αρχοντούλα Παναγοπούλου για την πρόθυμη συγκέντρωση και συσκευασία του ιματισμού και βεβαίως προς τα μέλη αποστολής  για την επιτυχή διεκπεραίωση.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου  Ιεράς Μητροπόλεως