Ανυποχώρητη η Αιγιάλεια – Το πρωί της Δευτέρας όλοι έξω από τη Φυσικοθεραπεία

Ενέργειες σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, παράλληλα με την σκληρή νομική γραμμή, ήταν η απόφαση που έλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας και η Οργανωτική της Συντονιστικής Φορέων της πόλης, σε πολύωρη συνεδρίαση στο γραφείο του Δημάρχου.

Παρουσία των νομικών συμβούλων του Δήμου και σε ανοιχτή «γραμμή» με το δικηγορικό γραφείο που ανάλαβε την προσφυγή στο ΣτΕ για ακύρωση του Π.Δ. και παράλληλα αίτηση αναστολής έως της εκδίκασης της υπόθεσης, συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι τέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις στο «τραπέζι» και αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα σε όλα τα «μέτωπα».
Αποφασίστηκε επίσης παράλληλα με τον δικαστικό αγώνα και τις ενέργειες σε πολιτικό επίπεδο να μη επιτραπεί με κάθε μέσο η μεταφορά του εξοπλισμού της σχολής τουλάχιστον πριν την απόφαση για την προσωρινή αναστολή που αναμένεται εντός του επόμενου δεκαημέρου.
Δεδομένης της πληροφόρησης που υπήρξε περί κινητικότητας για άμεση μεταφορά του εξοπλισμού της σχολής από πλευράς του πρύτανη προκειμένου να… προλάβει καταστάσεις, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, αποφασίστηκε να υπάρξει περιφρούρηση του χώρου της Σχολής με κάθε τρόπο! Στο πλαίσιο αυτό προκειμένου να σταλεί για μία ακόμα φορά το «μήνυμα» ότι η Αιγιάλεια θα αντισταθεί για να αρθεί η κατάφορη αδικία σε βάρος της πόλης και της σχολής, το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουλίου (στις 9.00) θα είμαστε όλοι έξω από την Φυσικοθεραπεία στην παραλία Αιγίου.
Δήμαρχος, επικεφαλής παρατάξεων, εκπρόσωποι φορέων θα είναι εκεί για να περιφρουρήσουν τα δίκαια της πόλης. Δευτέρα στις 9.00 το πρωί έξω από την σχολή!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΗΜΟΥ & ΦΟΡΕΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ