Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιγιαλείας για την ΕΒΟ Αιγίου

 Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μια φορά εμπαίζει και απαξιώνει την Αιγιάλεια, υπονομεύοντας παράλληλα το ρόλο της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας!

 Παρόλες τις διαβεβαιώσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, τελικά το Υπουργείο Οικονομικών απέρριψε τη δημιουργία νέου κτιρίου για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στο Αίγιο οριοθετώντας κατά αυτόν τον τρόπο το τέλος ( ; ) της προοπτικής του εργοστασίου, μιας και από τα 780 εκ. ευρώ που είχε ανακοινώσει η Κυβέρνηση δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και στην τελευταία του επίσκεψη στην Αιγιάλεια, ο Πρωθυπουργός δεν είπε κουβέντα για τα ΕΑΣ.

 Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι εάν μέχρι τώρα η παραγωγική μονάδα του Αιγίου υφίσταται, αυτό οφείλεται στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ και στην αείμνηστη πρόεδρό του Φώφη Γεννηματά. Πλήρης απαξίωση από όλες τις μετέπειτα κυβερνήσεις και μεθοδεύσεις για το κλείσιμο της μονάδας και της εκχώρησης της παραγωγής του αμυντικού υλικού της χώρας σε εργολάβους. Παράλληλα μαρασμός για την τοπική οικονομία της Αιγιάλειας η οποία βλέπει κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία να είναι χειρότερη από την προηγούμενη, όσον αφορά την περιοχή.

 Αυτή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα αλλάξει. Για αυτό και πρέπει να καταψηφιστεί.

 Στις επερχόμενες εκλογές, οι πολίτες της Αιγιάλειας θα δώσουν την απάντησή τους σε μια κυβέρνηση η οποία έχει περάσει σαν οδοστρωτήρας πάνω από τις ελπίδες και τις προοπτικές του τόπου μας.

Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αιγιαλείας