Ανακοίνωση της Π.Ε.Σ. για τους σταφιδοπαραγωγούς

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε., ενημερώνει τους παραγωγούς οι οποίοι έχουν αιτηθεί την λήψη Συνδεδεμένης Ενίσχυσης στον τομέα της Κορινθιακής Σταφίδας για το έτος 2023, ότι πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα και αποκλειστικά με το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Αιγιαλείας (Κορίνθου 116 Αίγιο – Τη. 26910 22204), προκειμένου να ελέγξουν αν οι σταφιδάμπελοι που έχουν στην κυριότητα τους συμπεριλαμβάνονται στο Αμπελουργικό τους Μητρώο. Η συγκεκριμένη ενέργεια στην οποία πρέπει να προβούν οι παραγωγοί, αποτελεί μία από τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε να καταστούν δικαιούχοι της προαναφερόμενης ενίσχυσης.

Θα πρέπει να τονιστεί, ότι με την ανάληψη από πλευράς του Τμήματος της διεκπεραίωσης της παραπάνω διαδικασίας, αποφεύγετε η μετακίνηση και η ταλαιπωρία των παραγωγών στην Πάτρα, καθώς οι απαιτούμενοι  έλεγχοι των μητρώων θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά απ΄ αυτό.

Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε. εκ μέρους των παραγωγών-μελών της, θα ήθελε  να ευχαριστήσει το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Αιγιαλείας για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, και να υπενθυμίσει τόσο την αναγκαιότητα της ύπαρξης του, όσο και την καθοριστική συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του, ως αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας της Αιγιαλείας.