Αναβολή επ- αόριστον στη σέντρα της football league….

Η Football League αποφάσισε την αναβολή σέντρας επ- αόριστον.

Αναβολή επ- αόριστον… Αυτό αποφάσισε το ΔΣ της Football League την Τρίτη (20/09).Το πρωτάθλημα δεν ξεκινά και πενταμελής επιτροπή θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα θέματα που απασχολούν, όπως αυτά των χορηγών, ενώ θα έρθει σε επαφή και με την ΕΠΟ για τη μείωση των εξόδων.

Το συμβούλιο είχε διάρκεια 2,5 ώρες, όμως η ουσία είναι πως δεν ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο, Στέλιο Σφακιανάκη, ούτε η έρευση τηλεοπτικής στέγης, ούτε παράταση για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Έτσι, αποφασίστηκε να αναβληθεί επ- αόριστον η έναρξη (ίσως και για τρεις εβδομάδες), ώστε να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι για δεύτερη διαδοχική φορά υπήρξε διμοιρία των ΜΑΤ στη Θεμιστοκλέους, ενώ το «παρών» στο συμβούλιο έδωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Μιχάλης Τζανόπουλος, ο οποίος άκουσε τα αιτήματα των ΠΑΕ σχετικά με τις μειώσεις εξόδων.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Κατά την σημερινή του συνεδρίαση στο ΔΣ της Football League αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της έναρξης του Πρωταθλήματος έως ότου συναφθεί σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επίσης εξελέγη 4μελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Λυχναρά (ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ), Χατζηιωάννου (ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ), Λεουτσάκο (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) και Κατσογιάννη (ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ) η οποία υπό τον Πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Στέλιο Σφακιανάκη θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και με ενδιαφερόμενους χορηγούς για το Πρωτάθλημα.

thessaliatv.gr