“ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣH” το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της οργάνωσης μελών Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ομιλητή τοναναπληρωτή  τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφωνα  Αλεξιάδη, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο ανοικτό θέατρο «Γ. Παππάς» στο Αίγιο με θέμαΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ –Δεν βγαίνει ο μήνας – Η ακρίβεια πλήττει το εισόδημα εργαζομένων, επαγγελματιών και συνταξιούχων. Οι κυβερνητικές ευθύνες και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Το «παρών» έδωσε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑΠΣ παλαιών και νέων που ψήφισαν και εγγράφτηκαν στις 15 Μάη, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στελέχη της δημοτικής αρχής, οι βουλευτές του νομού Σία Αναγνωστοπούλου και Κωνσταντίνος Μάρκου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λάμπης Παπαδόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κ. Μαρία Τσουκαλά, ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αιγίου κ. Παναγιώτης Καυκάς, αλλά και πλήθος κόσμου ο οποίος στενάζει εξαιτίας της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής.

Ελπίδα για το μέλλον έδωσε και η παρουσία των μελών της νεοσυσταθείσας  νεολαίας της Τ.Ο Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑΠΣ.

Τα καίρια ζητήματα τα οποία έθιξε ο αναπληρωτής  τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφων  Αλεξιάδης, με την ομιλία του κατέδειξε ένα προς ένα τα ψέματα της κυβέρνησης αποδεικνύοντας ότι το πρωτόγνωρο κύμα της ακρίβειας έχει αιτία και αυτή δεν είναι άλλη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεκάδες τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους μετά το τέλος της τοποθέτησης του Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος απάντησε εμπεριστατωμένα σε όλα, λύνοντας πολλές απορίες που ευλόγως βασάνιζαν τον κόσμο,  αλλά κυρίως αποδεικνύοντας ότι η εξαθλίωση του απλού λαού είναι στον πυρήνα της κυβερνητικής πολιτικής, αποτελεί συνειδητή κυβερνητική επιλογή, αφού σκοπός ήταν και παραμένει η εξυπηρέτηση των ολίγων και των εκλεκτών της σε βάρος βεβαίως όλων των υπολοίπων.

Στην πρωτόγνωρη έλλειψη βήματος από τα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ την οποία το κόμμα μας  αντιμετωπίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα απαντά με τέτοιου είδους διαδραστικές συγκεντρώσεις στις οποίες το λόγο  θα έχει πρωτίστως ο πολίτης.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε ένα ποτήρι κρασί  που έδωσε τη δυνατότητα για συζήτηση και γνωριμία παλιών και νέων μελών.