Αίγιο: Οι τρεις βιτρίνες που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό «καλύτερης διακοσμημένης βιτρίνας Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά  2021-2022»

Η κρίση, τα μέτρα, τα lockdown και οι απαγορεύσεις  για δύο σχεδόν χρόνια δε στάθηκαν  αποτρεπτικά για  τον  Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας, αντίθετα έδωσαν το έναυσμα να  πραγματοποιήσει ο Σύλλογος  το διαγωνισμό «καλύτερης διακοσμημένης βιτρίνας Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά  2021-2022»,  για τους εμπόρους της πόλης μας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

-“Στόχος να βραβευτούν οι δικοί μας έμποροι που συνεχίζουν με αισιοδοξία παρά τις αντιξοότητες. Τους αξίζουν όλα τα εύσημα και μακάρι αν  ήταν δυνατό να δοθούν δώρα σε  όλους. Άλλωστε όλοι οι έμποροι, για εμάς,  είναι νικητές.

Οι στολισμένες βιτρίνες, μαζί με τον στολισμό του Δήμου , που κατά γενική ομολογία  ήταν πλούσιος και  ιδιαίτερος (και χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε  τα γένια μας , έπαιξαν ρόλο σε αυτό  οι επιστολές μας και οι προφορικές μας  οχλήσεις προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ. κ Αντιδήμαρχους και ευχαριστούμε γι’ αυτό)   ομόρφυναν την εμπορική αγορά και μετέφεραν  το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλους.

Οι τρεις βιτρίνες που ξεχώρισαν:

  1. ΟΡΧΙΔΕΑ (Γιώργος Μαστροκωστόπουλος) Ανθοπωλείο Μητροπόλεως 38.
  2. SHIMMARY, Μαίρη Καβούνη, Εμπόριο καλλυντικών Μητροπόλεως 18.
  3. MAISON Βαρβάρα Χρυσανθοπούλου, Έπιπλα είδη διακόσμησης Μητροπόλεως 73.

Τα βραβεία της καλύτερης διακοσμημένης βιτρίνας Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά  2021-2022 θα απονεμηθούν τις επόμενες μέρες από αντιπροσωπεία του Δ.Σ του συλλόγου μας.

Θέλουμε να  ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας καθώς και σε όλους εσάς που στηρίζετε την τοπική αγορά κάθε χρόνο.

Ευχόμαστε  μια νέα δημιουργική χρονιά  γεμάτη υγεία, αγάπη και φυσικά γεμάτα ταμεία για όλους μας”.